Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър ТВ 1С ГЕРБ не може да

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър ТВ 1С ГЕРБ не може да
Коментари Харесай

Христо Иванов: С ГЕРБ не може да се прави коалиция заради авторитарността и опростачването

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър ТВ 1

С ГЕРБ не може да се прави коалиция, точно поради тази надълбоко вкоренена идеология на авторитарност, идеология на лъжата и на опростачването на всичко допустимо. Както виждаме това не е идеология единствено на Бойко Борисов, той е съумял да я въплати в корпоративното тяло на партията, която сътвориха с Цветанов. Така че затова коалиция с ГЕРБ е невъзможна. Това разяснява в ефира на ТВ 1 Христо Иванов.

Това държание на ГЕРБ е повода, заради която те са станали толкоз токсични. С тях въобще не може да се води естествен разговор, добави той.

Ние от " Демократична България " желаеме доверието на гласоподавателите, с цел да създадем две неща. Първото е не елементарна да премахнем Борисов, ГЕРБ, Пеевски  и Гешев, а да премахнем инстуционалните предпоставки за възникването на този модел на систематична корупция. Второто нещо е модернизацията на страната, разяснява Иванов.

Поставяме тематиката за ББР от години. ББР се употребява като аварийна касичка на българската мафиотизирана олигархия, както беше с КТБ. Управляващите вършат просто описи от европроекти, за които желаят да харчат пари, без да разгласят и да обсъдят с всички визия за това по какъв начин ще се развива България. Не го вършат първо тъй като не могат и второ, тъй като считат да крадат, разяснява Иванов.  

Цялото изявление гледайте тук: 

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР